joi, 14 martie 2013

Motive ca să te pleznesc peste bot: nu îmi place cu cine te culci.

Salut, Gigel Ixulescu. Ce ai zice daca aș spune că nu îmi place prietena ta (pe care nu o cunosc), deci o să te pocnesc peste meclă? Și dacă mergi la poliție, fraiere, nici la polițisti nu le place prietena ta (pe care nici ei nu o cunosc), și îți iei o bătută și acolo, gânsacule.
Salut, Ioana Igrecescu. Ce ai zice dacă aș spune că nu îmi place cu cine te săruți, asa că o să te scot din club cu șpițe în dos? Că sunt bodiguard, și daca nu te lingi cu cine îți zic eu, te-ai lins pe bot de club, proasto.

Nu aș fi o persoană prea plăcută, nu? Aș fi reclamată la poliție pentru vătămare și pentru deranjarea liniștii publice. Ar trebui sa plătesc amendă și despăgubiri. Aș avea cazier. Desigur, dacă nu cumva ești gay. Atunci nu mai contează, pentru că ți-ai meritat-o. Cum îndrăznești să te culci cu cineva cu care nu îți dau eu voie? Câtă nesimțire, zău așa!

Ia uite ce găsesc pe un blog: niște ocazii în care oameni au fost bătuți pentru că alegerea partenerilor lor nu a convenit unor terți. Pentru că nu ești român adevărat dacă nu îți bagi nasul adânc în viața sexuală a altora și dacă nu încalci legea pentru a-i învăța minte să nu se mai culce cu cineva cu care nu ești tu de-acord să se culce. Pentru că viața ta sexuală e doar treaba ta, dar viața sexuală a tuturor celorlalți e tot treaba ta..

- Un tânăr gay agresat într-un club a mers la poliție unde polițiștii l-au amenințat, înjurat și lovit pentru că a fost perceput ca fiind gay. Ar fi putut la fel de bine să nu fie gay. Deci ai grijă, heteroiule, îmbracă-te în macho și vorbește gros, să nu creadă polițiștii că ești gay, că te bat și ei. Nici până în prezent poliția și procuratura nu au dat o soluție în dosar prin care să spună măcar dacă este cineva responsabil pentru încălcarea legii sau nu. Ni s-a răspuns practic că în România, dacă ești victima unei fapte penale și faci plângere la poliție, trebuie să stai cuminte să aștepți până când vor dori polițiștii sau procurorii să îți dea o soluție)

- Două lesbiene care s-au sărutat și au dansat împreună într-un club au fost scoase afară în șuturi de către bodyguarzi. Pentru că lesbienele sunt ok doar pe redtube, nu? Sau poate nu erau suficient de "hot" încât să le placă bodiguarzilor să se uite? Doar persoanele straight au voie să se danseze și să se sărute în club? Dacă sunt straight și beau o vodcă în plus e ok să mă ling cu altă tipă? Dar cu 2-3 tipi?

- Un grup de tineri care a participat la un eveniment cultural cu tematică gay a fost atacat și bătut în stradă în preajma facultății în care a avut loc evenimentul. (Pentru că doar așa poți arăta cât de bărbat adevărat ești tu: mergând cu gașca să bați oameni random pe stradă.)

- Amenințările de tip “Moarte homosexualilor” și folosirea salutului legionar în cadrul unei contramanifestații la un alt eveniment cultural.
Eveniment unde 60 de mocofani au intrat într-o sală de film și au făcut ca toți dracii, pentru că nu le plăcea că personajele din film erau două lesbiene și că era posibil ca și câțiva oameni din public să fie gay. Iar gheii nu au voie să se uite la filme, nu știați? 

- Un tânăr gay bătut și urmărit pe stradă, amenințat de un bărbat pe care l-a cunoscut la un club de sport.
Din nou, heteroilor, aveți grijă cum vă îmbrăcați la sală, să nu cumva să porniți instinctele vreunui babuin.

- Un tânăr care a fost amenințat și lovit de un vecin pentru că este gay.

- 6 tineri care se întorceau de la marșul gay în 2006 au fost atacați în vagonul de metrou de un grup de tineri care i-au bătut, le-au adresat cuvinte jignitoare și amenințări.
După cinci ani de la depunerea plângerii, cazul a fost închis fără niciun rezultat. Motivul a fost că s-a împlinit termenului de prescripție. Nimeni nu a fost tras la răspundere pentru această situație, deși în primul an dosarul a fost mutat de la o secție de poliție la alta, taman în perioada în care se puteau face investigații importante pentru a identifica și găsi agresorii. 

 - Un tânăr gay deținut în închisoare pentru o infracțiune de drept comun a fost supus agresiunilor sexuale și discriminării din partea celorlalți deținuți din celulă, fără ca instituția să intervină și să-l protejeze. 


Deci, ce facem aici? Ne băgăm nasul atât de adânc în viața sexuală a celorlalți încât ne miroase toată figura a părți intime, iar apoi îi luăm la pumni că nu ne convine ce găsim? Păi atunci poate ar trebui sa le pleznim pe gagicile acestor reardați că umblă cu suboameni, nu? Și mai rău, le fac și pui, pe care să îi educe ca în secolui unsprezece.  Pentru că asta înseamnă să fii român adevărat. Parol.

2 comentarii: