sâmbătă, 4 iunie 2011

Vă prezint: culmea obscenităţii.

"...parada homosexualilor reprezintã o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice..." (text din campania "Nu te lăsa călcat în picioare" a organizaţiei Noua Labă.....ăăăăă....Dreaptă.)

Urmăriţi vă rog cum fugăresc oameni pe stradă, convertindu-i cu forţa la homosexualitate, cât de nuzi şi obsceni sunt. Vedeţi mesajele pline de ură aborate pe bannere. Uitaţi cum încearcă să convingă pe toată lumea să faca exact ca ei şi cum cer sprijin financiar de la stat. Uitaţi-vă cum îndoctrinează copiii în ideologia lor încă de pe băncile şcolii:

Iar acum urmăriţi pietatea, toleranţa şi bunul simţ al opoziţiei, coerenţa discursului lor.Cu câtă linişte şi demnitate şi-au explicat ei punctul de vedere:



Pax vobiscum.

3 comentarii:

  1. E vorba de om, asa ca nu cred ca homosexualii, daca ar ajunge ei majoritari cu 80-85%, s-ar arata atunci mai toleranti cu minoritatea heterosexuala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o parere urata despre om:)
    Si homofobii sunt o minoritate. Sunt poate mai putini decat homosexualii. Desigur, nu si in Gradina Maicii Domnului, unde sa fi bolnav psihic e sport national.
    Homosexualitatea nu este transmisibila nici pe calea aerului, nici telepatic, nici prin transfuzii de sange. Sa se ajunga la o majoritate homosexuala e cel putin improbabil, desi.....Hai sa ne amintim de Grecia si de Roma, unde homosexualitatea era de bon-ton. Iar asta nu ii oprea sa aprecieze"valorile familiale" cu care ma tot toaca diversi.
    Urmarind filmarile de la parada, tu cu care grup te-ai duce la afterparty?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Camelia: Am ajuns să o aud și pe asta, să fie la un moment dat persecuție din partea homosexualilor asupra heterosexualilor :-))

    Get real. Nimeni nu te ia cu forța sa faci sex cu cineva de același sex, e vorba de indivizi maturi care de comun acord fac ce vor ei în dormitorul lor.

    RăspundețiȘtergere