vineri, 17 iunie 2011

Sceptici în România - Dezbatere: Este avortul o procedura medicala justificata?




Ascultaţi podcastul şi spuneţi-mi şi mie, că sunt mai grea de cap: ce caută oamenii ăştia (Pro-vita, BOR, Noua Dreaptă şi alţii asemenea) cu nasul în dormitorul şi uterul meu?



Aproape non sequitur: Urăsc posturile. De ce? Pentru că, de asemenea, fiecare cu stomacul lui. Ce aţi spune dacă ar impune posturile ortodoxe prin lege? Păi ar însemna să fiţi pasibil de amendă sau închisoare dacă mâncaţi carne miercuri sau vineri, în 5 ianuarie, 29 august, 14 septembrie, între 6 martie şi 24 aprilie , intre 20 iunie şi 28 iunie, între 31 iulie şi14 august, şi între 15 noiembrie şi 24 decembrie. (116 zile fără să numărăm miercurile şi vinerile) Indiferent de ce religie sunteţi, pentru că sunteti cetăţeni români, deci respectaţi legile româneşti. 
În toate aceste zile, pentru a evita să cadă lumea în păcat (şi implicit înafara legii) ar urma să nu se mai comercializeze carne, peşte, brânză, lapte, ouă, vin şi ulei. Comercianţii care pun în vânzare asemenea produse în zilele greşite ar fi aspru sancţionaţi. 
Ar fi obligatoriu prin lege să avem în casă două seturi de linguri de lemn, pentru că nu ai voie să amesteci cu lingura folosită la mâncarea "de dulce" în cea de post.

Ce ziceţi, cât la sută din cetăţenii patriei ar vota la referendum pentru asta? Câţi ar spune popilor să îşi extragă nasurile din oalele altora?

Iar dacă vă vine să mă întrebaţi ce au postul cu avortul voi spune asta:

Este greşit ca o organizaţie dogmatică, ideologică sau de orice altă natură să îşi impună punctul de vedere asupra unei persoane care nu împărtăşeşte religia ori ideologia respectivei grupări. Indiferent că e vorba de ce facem cu stomacul, timpul, organele genitale, viaţa sau garderoba noastră. Şi, deloc deplasat, amintiţi-vă de faptul că a mai fost o grupare de "oameni de bine" care au interzis avortul. Şi amintiţi-vă ce a însemnat asta pentru sănătatea psihică, fizică şi morală a poporului ăstuia. Asta se întâmplă când legile sunt date de persoane care nu înţeleg omul şi nevoile lui.

Revenim: Rog Provita, BOR, Noua dreaptă şi alţi habotnici binevoitori să îşi extragă nasurile din uterul meu: sunt prea mulţi şi începe să mă jeneze.

Howgh.

5 comentarii:

  1. Pai moralitatea lor dreptcredincioasa este venita de la Dumnezeu, ei stiu mai bine decat tine (de la Dumnezeu) cu cine trebuie sa ti-o trag, in ce pozitie si cu ce rezultat. De aia isi baga nasul pe unde apuca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ca sa imi arate ca ei stiu mai bine ce vrea Zarahustra sa faca bine sa se prezinte cu interviu filmat, foto color pe aparat analog si declaratie cu parafa si autentificata la notar public. Altfel le fac moralitatea tocana si le-o bag pe sub nas, sa o mestece vertiginos:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Freija, eu pot să-ţi aduc o declaraţie parafata şi autentificată la notar public aparţinând lui Zarahustra sau cui vrei tu.
    Nici n-ai idee ce minuni pot face una-două hârtii cu faţa lui Caragiale şi autograful lui Isărescu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebarea este daca ortodocsii nostri au suficiente fetze de Caragiale incat sa imi aduca si o filmare cu Zarahustra unde sa nu se vada ca e folosit sablonul de la un Na'avi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interzicerea avortului = legalizarea violului

    RăspundețiȘtergere