vineri, 3 iunie 2011

Cine e pe lista abonaţilor la newsleterul "Noua Dreaptă" ?

Aparent ...eu.
Deschid astăzi Ymail-ul si dau de 2 mesaje noi: o promoţie a unui magazin virtual şi.....:"Noua Dreapta Nu te lasa calcat in picioare!". Înăuntru, cu nişte culori în mod ironic aparţinând steagului maghiar, era următoarea imagine:

Avertisment: nerecomandat minorilor.
"Considerând cã parada homosexualilor reprezintã o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice, Noua Dreaptã organizeazã sâmbãtã 4 iunie Marsul pentru Normalitate."
Da, e provocator să lupţi pentru a avea drepturi egale cu toată lumea. E obscen să te simţi bine cu partenerul tău, indiferent de sex. Aduce atingere bunelor moravuri să încerci să atragi atenţia celor din jur că eşti un om ca ei, dar că ai alte preferinţe. Iar o paradă legală, cu cordon de poliţie şi tot dichisul, e detrimentală ordinii publice. Spre deosebire de debandadele generale cu bărboşi în rochie şi babe isterice strângătoare de apă cu busuioc şi lingătoare de moaşte, invariabil soldate cu spitalizări.
"La manifestare sunt asteptati toti membrii si simpatizantii Noii Drepte, precum si toti cei ce sustin valorile familiei traditionale si doresc sã-si exprime opozitia fatã de manifestãrile publice ale homosexualilor care promoveazã într-o manierã ostentativã perversiunea si promiscuitatea, prezentate în mod ipocrit drept "stil de viatã alternativ" si elemente de "diversitate"."
La "manifestare" sunt aşteptaţi toţi frustraţii homofobi, precum şi cei care n-au altă treabă decât să iscodească cine cu cine şi cum şi-o trage. Sunt aşteptaţi toţi cei care sprijină familia tradiţională, formată din cavemanus familiaris rex apartamentus, sclava lui fătătoare-de-plozi-fierbătoare-de-ciorbă  (obligatoriu cu ochelari de soare, ca să nu se vadă că a fost articulată corespunzător statutului ei de aparat reproducător cu mamifer ataşat) şi şleahta de puradei lăsaţi să crească între blocuri, să aibă "şcoalea vieţi" că de alt neam de şcoală nu se interesează unitatea parentală de gen masculin. (Ce tre să ştie ei ce e aia acoarde între subject şi pre....ăla....predică.)
"Nu te multumi doar sã ne dai dreptate! Renuntã la rolul de spectator si participã la Marsul pentru Normalitate din acest an, pentru a demonstra o datã pentru totdeauna cã ROMANIA NU E SODOMA SI NICI NU VA FI!"
Băi, Românica e Grădina Maicii Domnului, nu Sodoma. Aici ai dreptul să fii futut de stat, de biserică, de forţele de ordine, de şef, de profesori, de ecologişti. Dar nu ai dreptul să te fuţi cu cine îţi place. Futu-i mama mă-sii.
De ce încearcă fiinţele ăstea ortodoxoide să impună tuturor ideea lor de "normalitate"? Ce e normal la urma urmei? Ce face majoritatea? Păi atunci eu sunt anormală pentru că nu ascult manele, nu am puiat încă, am mai mult de 12 clase, mai mult de 10 cărţi în casă şi am ochii verzi. Logic şi de bun simţ e ca fiecare să îşi ţină religia şi preferinţele sexuale în propriul dormitor şi să îi lase pe ceilalţi să facă acelaşi lucru.

Măi, dragii mamii, măi, puţoflingeri neadaptaţi social, băi, băieţi, băi, interesul vostru pentru dormitoarele altora şi faptul că insistaţi să spuneţi tuturor ce au voie să facă în propriul dormitor nu mă duce decât la o singură concluzie: internet is for porn, wank of, leave people be.
Uite, aşa se face:
Iar pentru oamenii normali care trec pe aici, just remember:

Howgh.

5 comentarii:

  1. BIG LOL !!!
    Tipic pentru Freija,bun articol!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Misto :)
    Poti sa le trimiti parerea ta despre ei pe mail, inainte sa le treci adresa la Spam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, nuuuuuuu......Vreau să rămân informată.

    RăspundețiȘtergere
  4. cica au fost 50 de ametiti la manifestatie... mai multi oameni strangeam eu daca anuntam ca vreau sa ma insor :))

    RăspundețiȘtergere