duminică, 20 februarie 2011

Cine face regulile?

În 2 noiembrie 2004, dimineaţa, Theo van Gogh şi-a sărutat fiul, s-a urcat pe bicicletă şi a plecat spre locul de muncă. Theo era strănepotul unui van Gogh de care ştim cu toţii, fratele lui Vincent van Gogh, Theodore. 
Theo nu a mai ajuns la lucru. Trupul lui a primit opt împuşcături, iar apoi Mohammed Bouyeri a încercat să îi taie gătul cu un cuţit. Nu era un măcelar priceput. Trupul săngerănd şi mutilat, cu un cuţit înfipt în gât şi un altul în piept a rămas la colţul dintre străzile Linnaeusstraat şi  Tweede Oosterparkstraat.
De ce? Ne lămureşte biletul fixat de cuţitul care i-a trecut prin piept, care ameninţa ţările vestice, evreii şi pe Ayaan Hirsi Ali
Theo a murit pentru un filmuleţ de 11 minute. 
Acesta:






În ţările musulmane condiţia femeii nu e mult diferită de condiţia unui animal de gospodărie, lucru justificat de religia lor. Acum musulmanii încearcă să îşi impună regulile în societatea europeană. 

Un popor pentru care orice păcat se pedepseşte cu moartea, iar păcat este ca soarele să iţi atingă pielea, Păcat este să vorbeşti în public, păcat este sa fi agresată sexual. O cultură care pedepseşte victima. Şi care se extinde. 

În Franţa sunt zone destinate exclusiv musulmanilor, unde francezii nu au voie să intre, pentru a nu jigni musulmanii, ce îi văd ca decăzuţi, mizerabili şi păcătoşi pe cei ceare i-au primit în ţara lor. În şcolile confesionale din Marea Britanie, copiii învaţă intoleranţă rasială şi segregare. Iar în America  în aprilie 2010 realizatorii serialuilui de comedie South Park primeau ameninţări cu moartea, însoţite de o fotografie cu trupul mutilat al lui van Gogh. Adresa studioului e făcută publică pe site-ul extremist, ca o invitaţie la acţiune.

Cât de normal vi se pare ca un grup de extremişti să ţină lumea civilizată în  şah?  E timpul ca islamicii să primească răspunsul normal la aberaţiile lor: vă adaptaţi la secolul 21 sau vă mutaţi într-o ţară sharia.


8 comentarii:

  1. CUm zicea Sarkozy, ca multiculturalismul in Franta este un esec, deoarece s-a ajuns sa se pese mai mult de "drepturile musulmanilor, minoritatilor, imigrantilor " decat de drepturile si libertatile bastinasilor francezi, se incalca toate drepturile seculare ale francezilor, pentru a nu jigni simtamintele pretioase ale barbarilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vazusem o filmare cu un profesor spaniol, dat in judecata pentru ca la ora de geografie a spus cuvantul "sunca". Si declaratiile lacrimogene ale micului barbar care nu mai poate dormi noaptea si nu mai are pofta de viata, pentru ca s-a amintit de porc pe langa el. Daca nu le convin khufarii, sa mearga in zone sharia......

    RăspundețiȘtergere
  3. @saturnine
    Sarkozy maninca rahat cand confunda multiculturalismul cu discriminarea pozitiva, corectitudinea politica si lipsa de coloana vertebrala a autoritatilor.

    Ce treaba are multiculturalismul cu faptul ca niste imigranti nu respecta legile tarii in care au emigrat? E si Sarkozy asta un fel de Boc mai uscativ.

    RăspundețiȘtergere
  4. :D Da, eu mi-am amintit de acest citat . Ideea este ca se poate usor cadea pe aceasta panta . Intr-o tara civilizata care este foarte liberala, in momentul in care vin niste barbari care invoca dreptul de a fi si ei liberi sa isi urmeze practicile, desi contravin legii, apare un frecus nasol . De exemplu cu blasfemia . Vin astia si zic ca pentru ei este forte important sa nu zici nimic de religa lor . Dar in acea tara este voie sa zici de religie ce vrei tu. Apoi apar presiunile, iesiri in strada din partea barbarilor, scandal . O atare situatie trebuie tratata cu maxima precautie pentru a se evita revoltele barbarilor, dar pentru a pastra totusi spiritul tarii respective intact . Cred ca asta era problema . Un popor mult prea civilizat , cred ca nici nu s-a asteptat la ce le poate capul la unii inapoiati . Au crezut ca vin aia, le place la nebunie la ei si se integreaza . Dar nu e asa, ei de fapt vor sa submineze natiunile in care emigreaza sa le transforme sa fie ca la ei acasa, nu au plecat ca le placea in Franta, au plecat sa cucereasca :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand minoritatea ajunge sa dicteze majoritatii, e de rau. Si cam asta se intampla in multe locuri din lume. Asta se si doreste oricum, disparitia a tot ce este original, national, neaos si inlocuirea lui cu... o varza. A se vedea pupatul in c... al tiganilor din Romania (mai mult decat in orice alta tara europeana sau din lume), al negrilor/hispanicilor din SUA, al arabilor/musulmanilor/negrilor/turcilor din Franta, Germania, Anglia, al albanezilor/musulmanilor (kosovari) etc. Asta este scopul multiculturalismului, pana si Angela Merkel a recunoscut faptul oficial anul trecut... De natia creata fortat/artificial a evreilor, victimizatii omenirii, nici nu mai are rost sa amintesc. Ma intreb cand vor plati pt. tot rahatul pe care l-au cauzat de-a lungul istoriei in lumea intreaga. Bietii de ei, cand te gandesti ca au murit 6 meleoane in lagarele de concentrare, cand in toata Europa erau, cu greu, 3 milioane... Noroc ca lumea a inceput sa se trezeasca, chiar daca mai greu si cam tarziu, si nu mai pune botu' la gogosile servite de siste, indiferent ca e vorba de evrei sau alte lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimule, discriminarea e rea indiferent daca e pozitiva sau negativa.
    Sunt deacord si in ce priveste multiculturalismul: e o idee proasta, o societate poate functiona doar atunci cand toti membrii adopta valori si norme comune.
    "Asta se si doreste oricum, disparitia a tot ce este original, national, neaos si inlocuirea lui cu... o varza."
    Te contrazici. Multiculturalismul tocmai ca tine la originalitatea fiecarei natii.
    Nationalismul nu e ceva cu care sa te lauzi, dimpotriva, e o piedica in calea dezvoltarii fintei umane. Ceea ce e "neaos" e traditie invechita si irationala. Nu gasesc de ce trebuie sa ne cramponam, asa cum fac si islamicii, de altfel, de legi vechi si care nu au legatura cu momentul de fata, doar pentru ca sunt vechi si "ale noastre".
    Nu stiu daca realizezi, dar tu te iei de nationalismul si conservatorismul altora, dorind sa il inlocuiesti cu nationalismul si conservatorismul TAU. Or asta este gresit. "Ori suntem golani, ori nu mai suntem de loc", asa cum spune un clasic. Ori renuntam la nationalime ieftine, ori multiculturalismul ne mananca.
    Si negarea Holocaustului, dragul meu, intra in aceeasi categorie intelectuala cu negarea evolutiei si negarea heliocentrismului.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Multiculturalismul tocmai ca tine la originalitatea fiecarei natii"
    Be carefull here... thou is playing with fire: ideea o fi fost initial buna, da' a fost deturnata. De la "accepta si punctul de vedere al altuia", astazi a devenit o scuza pentru a accepta intoleranta ALTORA fata de NOI. Dar banui ca nu te referi la "multiculturalismul" care "obliga" musulmanii sa injunghie homosexuali sau sa violeze femeile fara burka....
    Dar da, a nega fapte dovedite si ras-dovedite este o chestie fata de care nu trebuie sa existe toleranta - sau nu mai multa toleranta decat manifesta supraveghetorii unui azil fata de "pensionarii" permanenti...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ma intelege gresit, nu sustin multiculturalismul de nici o culoare. "Originalitatea" asta e o colectie de tampenii. Hai sa alergam porcu' cu bata ca asa se face, e original. Hai sa bagam copilu' intr-o caldare cu apa rece, e original. Hai sa nu invatam limbi straine, o avem pe a noastra. Si neologismele sunt de la Sheitan. Hai sa tinem femeia in casa, ca asa e traditia. Ma lesi?

    Ideea multiculturalismului nu e buna: oamenii care traiesc in acelasi oras, in aceeasi tara, trebuie sa aiba legi comune. Acum se aplica si la spatiul european: nu mutilam copiii, nu ucidem lumea pentru "pacate", nu negam drepturile omului.

    Sunt intoleranta cu ignoranta voita si agresiva, cu labariile nationaliste si cu traditiile din epoca de bronz, cu homofobii, xenofobii, antisemitii, fanaticii religiosi si pseudodoctii cu pretentii de geniu. Sunt intoleranta cu promotorii pseudostiintelor, teoriilor conspirationiste si minciunilor crase, rauvoitoare si ipocrite. Sunt intoleranta cu intoleranta.

    RăspundețiȘtergere