duminică, 22 mai 2011

Universul are un şurub lipsă.

Ieri a fost o zi superbă de sâmbătă, genul de zi în care să ieşi pe-afară cu familia sau prietenii şi să te bucuri de soare şi copaci. Totuşi un număr îngrijorător de oameni nu au făcut asta. În această frumoasă zi de sâmbătă ei au ales să stea acasă şi să aştepte sfârşitul lumii. Un pastor oarecare, numit Harold Camping, a reuşit să fie atât de bun orator încât a convins oamenii a doua oară (după ce mai ratase o dată în 1994) că vine sfârşitul lumii. Aşa că oamenii au cheltuit toată agoniseala să facă o campanie de informare, au căutat stăpâni necredincioşi pentru animalele lor care, ca să vezi, nu au loc în Rai, au tăiat gâtul copiilor lor şi au aşteptat. Oare care va fi fost expresia de pe feţele lor când au aflat că singurul dispărut fără urmă este chiar pastorul în cauză?

Ei, până una alta (înainte să spuneţi "dobitoci sunt americanii ăştia") iată cum arătau statisticile blogului meu aseară:


Aşteptăm următorul sfârşit al lumii. Pentru că nouă ne plac apocalipsele dintotdeauna. (Listă extrem de incompletă)

Iar aici aveţi o listă (tot incompletă) de 1810 persoane care au avut de suferit din lipsă de gândire critică.

4 comentarii:

  1. Universul e ala cu surubu' lipsa ? Universul isi vede de treaba, bine-mersi, n-are probleme. Nu, surubul ala lipseste... altundeva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acel altceva face parte din univers, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iisus a spus ca nimeni dintre oameni nu stie cand va fi sfarsitul(a dat doar semne orientative) ,se pare ca pastorul ala se crede mai destept decat Iisus . Pe pastorul l-au bagat in seama ateii si cei care nu stiu sa citeasca(inclusiv Biblia) adica analfabetii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ateii au luat in seama in principal publicitatea, nu neaparat pastorul. Stiau ca urmeaza un moment penibil si-un ditamai LOL-ul in 22 mai... si o sa mai fie inca unul si-n 22 octombrie.

    RăspundețiȘtergere