miercuri, 12 ianuarie 2011

Apocalipsa. Re-reloaded.

Aţi observat cum le plac la oameni scenariile apocaliptice? Cum fiecare lucru pe care nu şi-l pot explica devine un "semn al mâniei lui Dumnezeu"? Eclipsă? Vom muri! Deversare de petrol? Dumnezeu ne-a pedepsit! Cad păsari din cer?
O....aici e complicat. Hai să întrebăm o autoritate. Nu, m-aţi înţeles greşit, nu un biolog, un zoolog sau un etolog. Ci pe Cindy Jacobs.
Widely recognized as a prophet to the nations, Cindy Jacobs is the President and Co-Founder of Generals of Intercession, a missionary organization devoted to training in prayer and spiritual warfare. She is the author of three best-selling books, including Possessing the Gates of the Enemy, The Voice of God, and Women of Destiny. 
Asa, ea trebuie sa stie ce si cum......Profeta Naţiunilor:


Ma scuzaţi, dar eu nu pricep....Dumnezeu uraste homosexualii. Scrie şi în Biblie, Romani 1. Asa ca omoara mierle. Erau mierle homosexuale? Daca tot vroia sa spuna ceva anti-gay, nu era mai logic sa facă mierlele sa atace homosexualii? Un stol de mierle nervoase, intrând pe geam si ciupindu-i pe oameni de dosurile păroase. Asta pricepeam pana şi eu, ateea de mine, ca fiind un "semn". Dar nu. Dumnezeu omoară păsări pentru preferinţele sexuale omeneşti.Îşi aminteşte cineva textul ăla: "De fiecare dată când te masturbezi moare o pisicuţă"? E cam aşa ceva? "Dacă vă plac mierlele, treceţi la heterosexualitate! Howgh!"
În altă ordine de idei, Dumnezeu ăsta, aşa cum spune şi PZ Meyers, e un ţintaş tare prost: dupa  Pr Daniel Nalliah un anume Kevin Rudd nu a susţinut suficient Israelul, iar dl Rudd e din Queensland, aşa că Dumnezeu a făcut să plouă muuult in Queensland, ca să îl pedepsească. Nu era mai simplu să îi strice doar lui Kevin instalaţia de la baie? Dacă scopul lui a fost să îşi ude vrăjmaşii, cred că ar fi fost mai eficient....

Pax vobiscum.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu