luni, 29 noiembrie 2010

Surpriza, Muritorule!

Am gasit doua reportaje extraordinare, unul despre complexitatea deplasarii bacteriei si unul despre complexitatea celulei. Cu adevarat impresionante. Cel de-al doilea spune despre Darwin ca nu avea suficiente date, iar noile descoperiri ii infirma teoria. Descrie cum s-a dezvoltat aceasta teorie si cum s-au adaugat concepte. Apoi scapa scurt in Intelligent Design. Nu cunosc destula biologie (B. , ma ajuti?), dar argumentatiile lor imi par mai mult erori logice.
Unde am gasit filmuletele? Pe Stiinta Azi? Nu. Pe un site cre(s)tin care le folosea ca sa infirme evolutionismul.
ATENTIE! Sunt documentare ANTIEVOLUTIONISTE. Cuvintele de baza sunt "cred', "mi-a venit relevatia", "se poate sugera" . In tot documentarul nu gasesti nici macar expresia "am demonstrat" sau "am infirmat", daramite vreo demonstratie.. Doar "mi se pare improbabil" "pare imposibil", "nu cred". Mirarile unor oameni dezinformati si superstitiosi, dar cu microscop.

Urmariti imaginile, e destul de hipnotic.


Si, atentie, filmarea impotriva Teoriei Darwiniste a Evolutiei.



Si acum, fragmente din comentariile care erau macar la subiect si nu invitatii la pocainta si rugaciune sau injuraturi adresate unul altuia. (Toti comentatorii sunt crestini, nu se cearta cu atei, ci ei intre ei. Scuzati monorima.) Zonele ingrosate sunt din vina mea, dar majusculele apartin autorilor.

Articolul:
"De ce credeti ca ELITELE au promovat darwinismul? In primul rand deoarece, pentru a-si putea construi NOUA ORDINE MONDIALA, era necesar ca oamenii sa se indeparteze de Dumnezeu. Si atunci au promovat tot soiul de teorii. Un alt motiv pentru care au promovat evolutionismul este acela ca masele trebuie sa creada ca si ceea ce se petrece in jurul lor este un proces firesc, evolutiv. Economia, politicul, sistemul bancar, politica corecta despre homosexualitate, instaurarea GUVERNULUI MONDIAL, etc., ar fi prin urmare un proces evolutiv al umanitatii si nu o facatura a ELITELOR … Simplu."

 (Un alt teoretician al conspiratiei, dar macar asta e cu Elitele, nu cu Balaurienii. Iar s-a schimbat D.E.X.-ul? de cand are cuvantul Elita sens peiorativ? )

Comentarii:
#1: Un motor organic ( incredibil ) care are stator , rotor , rulmenti , baterie interna ( extrem de avansat tehnologic ) parti de echilibrare si de transfer , bobine . Fata motoarele si alternatoarele din ziua de azi care au o vechime de peste o suta de ani este extrem de avansat si performant . Acum vine intrebarea cine putea sa proiecteze asa motor si mai ales la asa scara de marime . Evolutionismul ? ma indoiesc deoareceeste asa de complicat iar niste permutari simple niciodata nu pot aduce la o asa complexitate . Cum ai spune ca 1+2 -> etc la cicluri de miliarde de ani = inginerie . Sau cum ai spune ca dintr-un spectru de frecvente aleatori s-ar putea produce o partitura muzicala . Frecventele s-ar repeta la infinit intr-o ordine haotica neputanduse sincroniza intr-o regula simpla daramite intr-o regula complexa .

P.S. Si daca evolutionismul acesta este asa de inginer si asa de creator ca cica a creat lumea , de ce nu si-a creat o modalitate de a comunica cu noi ? poate o fi asa de timid sau nu se pricepe la limbaje . Pana una alta vedem ca doar Dumnezeu ne vorbeste indirect prin vocea profetilor vechiului testament si direct prin Iisus el insusi Dumnezeu .

(Daca inainte sa se inventeze roata venea careva cu un BMV ultimul racnet, era un miracol...daca aceste organisme pur si simplu sareau din piatra, cu complexitatea lor....de BMV alb, era un miracol. Dar intai a fost roata, apoi carutul, apoi caruta, apoi surubul si rotorul..... si, asa, incet, caruta lui nea' Gheorghe devine masina lu' Pustiu'. N-a dat zeul Evolutionism cu bata in piatra, sa sara viata din ea.
Da' Gravitatia, daca ne tine cu picioarele pe Pamant, ea de ce nu merge la OTV sa vorbeasca? Asa cum merge Dumnezeu?)

#2: Mulțumesc ******* pentru articol. E foarte informativ și util pentru a mai trezi din oamenii încuiați la minte sau, cum spui tu, dați cu șmirghelul pe creier.

(Pe mine m-a trezit de la scepticism moderat la ateism convins. Rasul pana te doare diafragma are acest efect.)


#3:Principiile de baza ale stiintei, dovedesc imposibilitatea aparitiei viului, adica a informatiei.
Principiul al 2 lea al termodinamicii spune ca toate procesele se desfasoara spontan in sensul cresterii dezordinii sistemului respectiv. Adica totul se degradeaza. Nici macar nu se mentine la fel. Aceasta este “stricaciunea” din Biblie care a aparut cind Adam si Eva au pacatuit. Exista si principiul general al skimburilor de energie – transformarile spontane de energie se realizeaza de la potential mare la potential mic. Apa curge de la deal la vale, deplasarea electronilor, de la potential electric mare la mic, reactiile kimice de la potential kimic mare la mic, informatia se transmite de la “destept” la “prost”. (Cit de dezvoltat e creierul uman, bebelusul daca nu este invatat de cineva, nu poate invata nimic singur). Iar toate astea in procesul de transmisie mai sufera si pierderi, de informatie, energie…. Pai cum poate sa apara informatie (in ADN) din nimic? Si apoi sa se dezvolte, sa creasca in complexitate pina la nivelul de creier, oki, om.
De retinut ca flagella e un organism unicelular, care printre altele cind isi construieste flagelul il face exact de o anumita dimensiune. Are mecanism bucla inkisa de verificare a lungimii cind il construieste. nici mai lung nici mai scurt. O singura celula. Iar in cazul telomerilor, mi se pare si o problema de “filozofie”. Telomerul, e contorul vietii, la propriu si de maniera cea mai mecanicista. Sa zicem ca apare viul din bolovani, soare…Ma gaindesc ca daca tot a aparut, scopul viului e sa traiasca, nu sa moara, ca altfel dc scopul lui ar fi fost moartea, nu ar mai fi aparut. Deci, apare viul si prima lui grija e sa-si puna, singur, contor. Ca sa fie sigur ca moare. Cind telomerul ajunge la o anumita dimensiune – se scurteaza, celula nu se mai divide. Si asa se moare. La soareci telomerul e mai scurt, la cal mai lung, la om si mai lung.
Ce sa mai zicem de structura interna a pamintului, miez solid, apoi zona likida, si iar solid, cimp magnetic, dimensiunea Lunii… Si atita apa in stare likida. Toate astea din praf si bolovani si ghiata din spatiu, care au venit in contact, s-au atras….? Un astrofizician a zis ca daca Luna nu era asa mare, viata pe pamint nu ar fi fost posibila. Luna are rol de a stabiliza miscarea axei pamintului, raspunzatoare de anotimpuri. Fara luna, aceasta axa s-ar fi miscat haotic.
Cu cit stii mai mult iti dai seama ca nu stii nimic si ca evolutionismul este imposibil. 

(Ce sa mai comentezi? La ce scoala a invatat asta fizica? Eu la Arte. Multumesc doamnei profesoare ca nu ne-a spus ca principiul skimburilor de energie inseamna ca apa curge in jos, cum i-a spus cineva omului astuia. Dupa aia te miri ca sunt profesorii platiti prost. Pai daca numai atat isi invata elevii, incat sa considere metafora un procedeu de studiu al fizicii.....)

#4: Lucrez intr-un institut francez de cercetare in microsisteme si imi este evident ca astfel de “evolutii” cum este bacteria flagellum sunt imposibile dpdv pur naturalist.

(Lasa-ma sa ghicesc. La institutul francez [sic] de cercetare  in microsisteme , ce lucrezi? Portar? Iarasi cer ajutor: microsistemul nu e ceva creat de om? Om care se lauda cu creatii nici macar atat de complexe ca o bacterie, dar mari cat casa? )




Si iata si reteta documentarul creationist: A se aduna "oameni de stiinta" dispusi sa infirme teoria evolutiei, adica un biolog si un chimist cu carente de educatie si trei "filosofi" (pastori si preoti) in aceeasi camera. Ce obtii? Un grup de oameni care declara ca Universul e prea complex ca sa fi evoluat pas cu pas, ca ei "se indoiesc" de veridicitatea teoriei, ca "nu se poate" sa nu existe un.......ati ghicit? Design Inteligent. Ignorand aberatiile celor care vorbesc, imaginile sunt grozave. Mecanismele sunt explicate pe intelesul tuturor (doar e un documentar pentru oameni cu 7 clase care cred in Mega-Mosi) si....mi-au reconfirmat parerea ca ei nu stiu despre ce vorbesc si Dumnezeu nu exista....asa te impinge un documentar evolutionist din scepticism moderat in ateism puternic.

P.S.: Citat: "conform evolutionistilor chiar si un organ complex cum e ochiul poate fi creat in pasi mici succesivi" Da! Ai vazut musca fara ochi? Nu.  Dar fara cristalin si iris? Auuuuuuuuuu............
P.P.S.:Intrebare de om prost: toti crestinii fundamentalisti au probleme grave de gramatica si intelegere a limbii Romane? Sau doar cei cu acces la internet?

P.P.P.S.: gasit pe undeva pe acelasi blog postare cu titlul:
"ATENŢIE, ÎNCEPE VACCINAREA ANTIPOLIO! Vaccinul contine VIRUS poliomielitic cultivat pe celule care provin DIN RINICHI DE MAIMUTE AFRICANE VERZI (maimutele de la care s-a raspandit SIDA?)"  Dar cum sa faca vaccinul? Din aghiasma si pana de coada de Sfant Duh? Si precizarea, luata din prospect: "conţine trei tipuri de virus poliomielitic inactivat, (slab....doar trei?)cultivat pe celule vero (celule care provin din rinichi de maimuţe africane verzi)".A....da. Elementar, dragul meu Watson.
"Cel mai grav însă e faptul că vaccinarea se face FĂRĂ A SE CERE ACORDUL părinţilor, care de multe ori află de vaccinare după ce aceasta a avut loc". Parintii care nu sunt ori beti, ori sub altar stiu programul vaccinarilor. Iar daca e vaccinare obligatorie, nu se cere acordul nimanui. Se face.Daca nu sunteti macar curiosi sa intrebati care e programul vaccinarilor si ce se obliga Sistemul National de Sanatate sa faca pentru voi moca, atunci poate ar trebui sa ii dati spre adoptie pe prunci si sa cresteti porumbei.. La mai mare!

4 comentarii:

  1. Sa te ajut cu biologia ? no need, there is little or no biology there.
    Flagelul a fost deja demonstrat ca nefiind de "complexitate ireductibila", ci evoluat. Dar ai dreptate cu eroarea logica - fa cunostinta cu "Argumentul din ignoranta": "eu nu-mi pot imagina decat un singur mod in care X, deci aia e singura modalitate posibila" ( sau doua, sau noua - oricum, singurele posibilitati sunt cele pe care si le imagineaza, sau accepta, ignorantul... pardon, cel ce face argumentul ). I.D.-ul este doar un mare apel la ignoranta. Cauta ceva mai educativ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariile au fost foarte educative. (Am tendinta messengereasca sa folosesc buline galbene, dar nefiind disponibile descriu in cuvine: am ras de m-am tavalit pe jos. Apoi m-am intristat)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dovada impotriva designului inteligent sunt chiar cei care o propun. Propunand aceasta teorie ei demonstreaza cu varf si indesat ca nu au fost creati de nici un fel de fiinta inteligenta. Poate cel mult au fost creati de un tip sarcastic si mistocar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Crestinii sunt cei care ma conving de fiecare data cand ma indoiesc de ateismul meu ca am dreptate. Ce fel de zeu ar prefera o gramada de idioti fata de o gramada de oameni logici? Doar unul cu probleme psihice si limite in gandire. Care nu ar fi instare sa creeze Universul "in complexitatea si perfectiunea sa" (inca nu inteleg ce e asa de perfect la el).

    RăspundețiȘtergere